Novinky

Tisková zpráva: Chcete získat nové informace v oblasti recyklace odpadů a být užiteční? Staňte se Mistry nulového odpadu!

Budete umět poradit svým blízkým, přátelům i sousedům, jak nakládat s jednotlivými složkami domovního odpadu. Dále budete mít představu o tom, jak se zpracovává separovaný papír, sklo, plast a bioodpad a co se z nich vyrábí. Získáte cenné informace o domácím kompostování. Budete mít přehled o nakládání s odpady ve vaší obci a budete i schopni spolupracovat s představiteli vaší obce na zlepšení odpadového hospodářství. Jak se tedy stát Mistrem nulového odpadu? Je-li vám více než 18 let, máte-li zájem o recyklaci odpadů a dobré komunikační schopnosti, přihlaste se co nejdříve na školení pro Mistry nulového odpadu, které pořádá občanské sdružení Ekodomov. Seminář je rozdělen do několika bloků, které budou věnovány jednotlivým složkám komunálního odpadu. Zájemci se tak dozvědí cenné informace od předních odborníků. Na školení bude navazovat vlastní poradneství Mistrů nulového odpadu ve svém regionu. Bližší informace naleznete na www.ekodomov.cz v sekci "Mistr nulového odpadu".

Zdroj (autor): Marie Smolej
Web: http://www.ekodomov.cz/index.php?id=545