Akce
Mezinárodní standardy v potravinářském sektoru - alergeny, GMO, sledovatelnost
čtvrtek 11. září 2008 (Česká republika)
Seminář pro malé a střední podniky.
Místo konání: ;
Pořádá: , http://
Podrobnosti o akci: http://www.inplista.eu/
Ústav zemědělské ekonomiky informací pořádá dne 11.9.2008 Seminář k normám potravinové
bezpečnosti – alergeny, GMO, sledovatelnost určený zástupcům malých a středních podniků.
Na semináři budou prezentovány k výše uvedenému tématu informace k legislativě,
analytickým nástrojům a požadavkům norem GFSI. Odpolední blok bude věnován praktickému
workshopu k jednotlivým tématům.
Hlavním cílem této vzdělávací akce je celková orientace
v legislativě, standardech a jejich požadavcích na malé a střední potravinářské podniky.
Účast na semináři je nutné potvrdit nejpozději do 6.9. na emailovou adresu:
pekarkova@uzpi.cz
Seminář je druhý v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma potravinové
bezpečnosti.
Třetí ze série seminářů se bude zabývat problematikou zpracování masa,
mléka a ovoce a zeleniny (termín konání 9.10.2008).
Seminář je pořádán v rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného ze 6.Rámcového programu.
Více informací k pořádané akci naleznete na Programu semináře. Informace o projektových
aktivitách jsou umístěné na webové stránce projektu: www.inplista.eu
Datum uveřejnění: 26.8.2008
Poslední změna: 26.08.2008
Počet shlédnutí: 669
Mezinárodní standardy v potravinářském sektoru - alergeny, GMO, sledovatelnost
čtvrtek 11. září 2008 (Česká republika)
Seminář pro malé a střední podniky.
Místo konání: ;
Pořádá: , http://
Podrobnosti o akci: http://www.inplista.eu/
Ústav zemědělské ekonomiky informací pořádá dne 11.9.2008 Seminář k normám potravinové
bezpečnosti – alergeny, GMO, sledovatelnost určený zástupcům malých a středních podniků.
Na semináři budou prezentovány k výše uvedenému tématu informace k legislativě,
analytickým nástrojům a požadavkům norem GFSI. Odpolední blok bude věnován praktickému
workshopu k jednotlivým tématům.
Hlavním cílem této vzdělávací akce je celková orientace
v legislativě, standardech a jejich požadavcích na malé a střední potravinářské podniky.
Účast na semináři je nutné potvrdit nejpozději do 6.9. na emailovou adresu:
pekarkova@uzpi.cz
Seminář je druhý v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma potravinové
bezpečnosti.
Třetí ze série seminářů se bude zabývat problematikou zpracování masa,
mléka a ovoce a zeleniny (termín konání 9.10.2008).
Seminář je pořádán v rámci projektu INPLISTA spolufinancovaného ze 6.Rámcového programu.
Více informací k pořádané akci naleznete na Programu semináře. Informace o projektových
aktivitách jsou umístěné na webové stránce projektu: www.inplista.eu
Datum uveřejnění: 26.8.2008
Poslední změna: 26.08.2008
Počet shlédnutí: 669