Akce
Zpracování rostlinné produkce (vlastní, službou), požadavky na zpracování, odbyt vlastní produkce
neděle 7. července 2019 09:00 (Vysočina)
Celostátní síť pro venkov a Místní akční skupina Brána Vysočiny Vás srdečně zvou na 4. seminář Zpracování rostlinné produkce (vlastní, službou), požadavky na zpracování, odbyt vlastní produkce.
Místo konání: Golčův Jeníkov; Ekostatek Vlkaneč – zpracovna Jiráskova 153, Golčův Jeníkov
Pořádá: Ministerstvo zemědělství, http://www.mze.cz
Příloha: POZVÁNKA [pdf - 116.9 kB]
Seminář je součástí celoročního projektu Výměna zkušeností úspěšného hospodaření na farmách – cyklu seminářů Management podniku od A do Z. Vzdělávací aktivity jsou tematicky vzájemně propojeny tak, aby účastník, který absolvuje všechny (či většinu z nich), získal kompletní znalosti o managementu farmy (podniku) od A do Z a dostalo se mu také dalších kvalitních a praktických informací (jak zpracovávat svou produkci, jak spolupracovat, jak balit výrobky, jak je prodávat, propagovat apod.).
Pozvánku s podrobným programem naleznete ke stažení na webových stránkách SZIF
Datum uveřejnění: 29.3.2019
Poslední změna: 29.01.2020
Počet shlédnutí: 721
Zpracování rostlinné produkce (vlastní, službou), požadavky na zpracování, odbyt vlastní produkce
neděle 7. července 2019 09:00 (Vysočina)
Celostátní síť pro venkov a Místní akční skupina Brána Vysočiny Vás srdečně zvou na 4. seminář Zpracování rostlinné produkce (vlastní, službou), požadavky na zpracování, odbyt vlastní produkce.
Místo konání: Golčův Jeníkov; Ekostatek Vlkaneč – zpracovna Jiráskova 153, Golčův Jeníkov
Pořádá: Ministerstvo zemědělství, http://www.mze.cz
Příloha: POZVÁNKA [pdf - 116.9 kB]
Seminář je součástí celoročního projektu Výměna zkušeností úspěšného hospodaření na farmách – cyklu seminářů Management podniku od A do Z. Vzdělávací aktivity jsou tematicky vzájemně propojeny tak, aby účastník, který absolvuje všechny (či většinu z nich), získal kompletní znalosti o managementu farmy (podniku) od A do Z a dostalo se mu také dalších kvalitních a praktických informací (jak zpracovávat svou produkci, jak spolupracovat, jak balit výrobky, jak je prodávat, propagovat apod.).
Pozvánku s podrobným programem naleznete ke stažení na webových stránkách SZIF
Datum uveřejnění: 29.3.2019
Poslední změna: 29.01.2020
Počet shlédnutí: 721